Conference League

Ιωαννίδης: «Θα ήταν αδιανόητο να μην βγούμε Ευρώπη - Απίστευτα σημαντική για όλους η πρόκριση»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Φώτης Ιωαννίδης μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στη League Phase του Conference League επί της Λανς.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της Λανς στο κατάμεστο και… φλεγόμενο Ολυμπιακό στάδιο για τα playoffs του Conference League και, ανατρέποντας το εις βάρος του 2-1 από το πρώτο ματς, πήρε πανάξια το «εισιτήριο» για την League phase της διοργάνωσης.

O Φώτης Ιωαννίδης, που ήταν καθοριστικός στην έκβαση του ζευγαριού με το γκολ που πέτυχε στην πρώτη αναμέτρηση, στάθηκε μετά το ματς στην τεράστια αξία της πρόκρισης και επανέλαβε πως θα ήταν αδιανόητο να μη συνεχίσουν οι «πράσινοι» στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Είναι μεγάλη πρόκριση, γιατί το επίπεδο της Λανς είναι αρκετά ψηλό. Καταφέραμε ευτυχώς να ανταπεξέλθουμε, να πάρουμε μια νίκη και να δώσουμε την πρόκριση στην ομάδα μας».

Τι σημαίνει αυτή η πρόκριση για την ομάδα;

«Όπως έχω ξαναπεί, δεν γίνεται η ομάδα να μην έχει συμμετοχή στην Ευρώπη. Θα ήταν αδιανόητο για μένα και για τους συμπαίκτες μου εννοείται. Το καταφέραμε και νομίζω είναι απίστευτα σημαντικό για όλους μας».

Σας έδωσε ώθηση ο κόσμος και όλο αυτό που δημιουργήθηκε απόψε στο ΟΑΚΑ;

«Εννοείται, ήταν το πιο σημαντικό για εμάς! Καταφέραμε να βάλουμε τον κόσμο στο παιχνίδι. Γιατί με το που έμπαινε στο παιχνίδι ο κόσμος, θα καταλάβαινε και ο αντίπαλος ότι δεν έχει καμία ελπίδα εδώ που ήρθε».

Φοβήθηκες κάποια στιγμή όταν η Λανς βγήκε μπροστά προς το τέλος;

«Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Δεν υπάρχει φόβος, μια ανησυχία. Ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον κάθε κίνδυνο».

Είδαμε ένα δεύτερο ημίχρονο καταπληκτικό από τον Παναθηναϊκό, πολύ καλύτερο από το πρώτο.

«Είχαμε κάποιες δυσκολίες στο πρώτο. Καταφέραμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο δεύτερο και ήταν νομίζω η ομάδα πολύ καλύτερη».

Πολλοί θεωρούσαν φαβορί την Λανς ακόμα και για να φτάσει στο τέλος της διαδρομής. Αυτό σημαίνει κάτι;

«Είναι πολύ νωρίς. Όπως ξαναείπα, η ομάδα η συγκεκριμένη είναι μεγάλη, έχει σπουδαίο ρόστερ, ποιότητα. Καταφέραμε να την νικήσουμε, οπότε όλα είναι πιθανά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x